keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Muutto lähestyy

Jakkarat odottavat lähtöä Kankaalle.
Kankaan kampuksen rakennustyöt ovat edenneet jo sisätilojen pintatöihin. Käytännössä kaikki työsalit ja luokkahuoneet ovat saaneet jo muotonsa ja suurimmat koneet on laskettu paikoilleen odottamaan kytkemistä.

  Parhaillaan tiloihin asennetaan sähkökaapeleita ja valaistusta. Opettajat ja tiloihin muuttava henkilökunta miettivät jo kuumeisesti, miten käytössä olevat tavarat ja huonekalut siirretään uusiin tiloihin. Uusia laitteita sijoitellaan myös pohjakuviin.
  Luova Kampus on muuttunut konkreettiseksi aivan yhtäkkiä. Siinä missä vielä vähän aikaa sitten kuviteltiin epämääräistä tulevaisuutta kaukaisessa Kankaan haavemaailmassa, nyt pitää miettiä muun muassa, mitä tapahtuu tammikuun ensimmäisellä viikolla, kun opiskelijat tulevat sisään.  Ylipäänsä, osaavatko opiskelijat oikealle ovelle?
  Henkilökunta on pohtinut perjantaitapaamisissa uuden työympäristön asettamia haasteita ja mahdollisuuksia. Käsiteltäviä aiheita ovat olleet mm. millaisia yhteisiä tapahtumia tullaan järjestämään, miten yhteistyö organisoidaan ja jopa se, mihin kellonaikaan kahvitauot sijoitetaan.
  Suunnitelmissa on, että valokuvauksen opiskelijat kävisivät lähiaikoina kuvaamassa tiloja, jolloin nekin, jotka eivät pääse paikalle näkisivät, mitä punatiiliverhouksen sisällä tapahtuu. Niitä kuvia on lupa odottaa tähänkin blogiin.
  Katso myös Keskisuomalaisen juttu Kankaan muusta rakentamisesta.

Kuva ja teksti Mika Nykänen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti