tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kierto koti odottaa messuvieraita

Klikkaa kuvaa ja näe esite suurempana.
Artesaanien sisustama Jyväskylän asuntomessujen kohde Kierto koti on valmis. Koti odottaa messujen avautumista ja vieraiden saapumista. Asunnon oma esite on nyt myös julkaistu. Esitteen ulkoasun on suunnitellut ja toteuttunut Anne-Mari Ohra-aho. Valokuvat ovat Anna Mäkelän, Riku Luomaan ja Pekka Seppäsen käsialaa.
  Alla esitteen tekstiosuus irrotettuna:

"Laadukas, kestävän kehityksen ja kierrätyksen hengessä toteutettu kädentaitojen koti, jonka sisustavat yhteistyössä Jyväskylän aikuisopiston käsi- ja taideteollisuusala ja Keski-Suomi kierrättää ry.
  Kierto-kodissa asuu kuvitteellinen kolmihenkinen perhe, noin 40-vuotiaat vanhemmat ja heidän 6-vuotias poikansa. Perheen koti on sisustettu muistorikkailla lapsuudenkodista saaduilla kalusteilla, käsintehdyillä tuotteilla ja kierrätysaarteilla.Kestävä kehitys on huomioitu sisustuksessa laadukkaasti ja tyylikkäästi. Asunnon upea sijainti, luonnon ja maisemanläsnäolo yhdistyvät hienosti kodin aitoihin materiaaleihin ja perheen arvoihin.
  Kierto-kodissa tuotteilla on tarina takanaan. Kaikki tuotteet ovat syntyneet kierrättäen ja käsityönä juuri tähän kotiin. Jokainen huonekalu ja sisustustuote on saanut uuden mahdollisuuden, ulkonäön ja elämän Kierto - kodissa.
  Värimaailma kodissa on rauhallisen graafinen, mutta jokaiseen huoneeseen on tuotu erilaisia, tunnelmaa tuovia sävyjä tekstiilien ja sisustustuotteiden avulla."

Muista, että Kierto-koti on Maailmanpylvään 12. kerroksessa. Kohteen numero asuntomessujen luettelossa on 42.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti