keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Artesaanien tuotteet myymälään


Myymälästä saa myös makeita herkkuja.
Artesaanien tuotteita saa vihdoin ostaa kaupasta. Tiistaina 2.12. avattu Sepän yrityspaja tarjoaa valikoiman artesaanien tuotteita koko kansan ostettavaksi. Kerta on ensimmäinen lähes kymmeneen vuoteen, kun artesaanit tuovat tuotteitaan myyntiin pysyvään myymälään.
  Tuotevalikoimaan kuuluu mm. erilaisia puusta ja metallista valmistetuja pienesineitä sekä esiliinoja ja kodin tekstiilejä. Hyllystä löytyy esimerkiksi Niina Kekkosen takomia emännänveitsiä, Noel Maahisen leikkuulautoja ja tekstiiliartesaanien kutomia villasukkia. Suuren osan tuotteista ovat valmistaneen opiskelijoiden perustamat NY-yritykset, jotka toimivat oppilaitoksen tiloissa.
  Avajaisviikolla artesaanit tarjoavat Yrityspajassa vieraileville myös mahdollisuuden tutustua kädentaitoihin. Ohjelmassa on koru- ja joulukorttipajaa.
  Sepän yrityspaja tarjoaa myös muita palveluja. Jyväskylän ammattiopiston opiskelijoiden perustamien yritysten listoilta löytyy erilaisia hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita ja palveluita. Lisäksi myymälän tiloissa myydään NY-yritysten maahantuomia vaatteita.
  Artesaanit ovat olleet myös vahvasti mukana Yrityspajan sisustamisessa. Puuosastolla valmistettuihin kalusteisiin otettiin mallia vanhoista hedelmälaatikoista. Tilan kokonaissuunnittelusta vastasi tuotesuunnittelun opettaja Anni Honkala yhdessä puu- ja metalliosaston opiskelijoiden kanssa.
  Yrityspajan löydät osoitteesta Sepänkatu 3, joka on siis Harjun kampuksen osoite.
Tervetuloa!

Kädentaitopajojen ohjelma:
Ti 2.12. klo 10 – 13 Metallipaja (korut ja riipukset)
Ke 3.12. klo 10 – 17 Metallipaja (korut ja riipukset) ja joulukorttipaja
To 4.12. klo 10 -17 Metallipaja (korut ja riipukset)


Teksti Mika Nykänen, kuvat Noora Ojanperä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti