keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Ensimmäinen muuttokuorma lähti Kankaalle

Nyt se alkoi. Tiistaiaamuna koulutuskuntayhtymän muuttoautot ajoivat Miilutien kampuksen pihaan ja sisältä purkautui keltaisiin huomiohaalareihin sonnustanut muuttomiesten ja -naisten armeija.
  Yhden trukin ja parinkymmenen logistiikan opiskelijan avulla alkoi Petäjäveden työsalien koneiden nosto pihalla auringossa kylpevään kuorma-autoon.
Työ jatkuu ahjolla, vaikka tavarat lähtevät ympäriltä.
  Kyseessä on Kankaan kampuksen ensimmäinen muuttokuorma, johon kuuluu suurimpia työsalien koneita ja osa kudonnan kangaspuista. Koneet viedään syksyksi Kankaalle väistötilohin ja Kivääritehtalle odottamaan sijoitusta Kankaan kampuksen uusiin tiloihin.
  Tarpeettomat koneet oli laitettu myyntiin jo aiemmin ja tiistain aikana pihassa kävi pakettiautoja, jotka veivät myydyt tavarat uusiin osoitteisiin. Myytävään tavaraan kuului ompelukoneita, kangaspuita ja joitakin puun työstöön soveltuvia koneita.
  Samaan aikaan muualla talossa opettajat kävivät läpi komeroita ja varastoja ja erittelivät tavaraa muuttolaatikoihin. Niitä onkin varattu sata kuusikymmentä kappaletta.
  Katso lisää kuvia Facebook-sivultamme.
Teksti ja kuvat Mika Nykänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti