perjantai 4. joulukuuta 2015

Henkilökunta tutustui Luovan kampuksen tiloihin

Nyt se on totta. Luovan kampuksen tilat ovat valmiina ottamaan vastaan opiskelijat ja opettajat tammikuun alusta. Perjantaina henkilökunta vaelsi räntäsateen läpi ensimmäistä kertaa uudenkarheista ovista sisään ja näki tulevat työtilansa.
Luovan kampuksen käytävällä.
  Kuten arvata saattaa, hämmästys oli melkoinen. Suurin osa opettajista ei ollut nähnyt rakennuksen sisään sen jälkeen kun remontti alkoi. Muutos kylmästä betonihallista moderneiksi opetustiloiksi olikin valtava. Vaikka tiloja on tarkasteltu piirustuksista lukemattomia kertoja, näytti kaikki erilaiselta todellisuudessa. Entisestä on muistuttamassa ainoastaan ulkoikkunoiden ristikot ja muutama karheampi seinäpinta. Kiiltävät laitteet, tahrattomat seinät ja lattiat luovat tunteen, että koko rakennus on uusi.
  Suurimmat työkoneet on jo asennettu paikoilleen ja puutyösalissa on jopa höyläpenkit paikoillaan. Ahjo odottaa hiiliä ja takojia omassa huoneessaan. Muuttoa vailla ovat ainoastaan kannettavien koneet ja kalusteet. Joulukuun aikana loputkin tavarat löytävät perille. Seuraavat viikot sisältävät kiireisiä päiviä tavaroiden pakkaamisen ja Kankaalle kuljettamisen parissa.
  Tammikuun ensimmäinen työpäivä tehdäänkin sitten Luovalla kampuksella. Kaikille uudesta kampuksesta kiinnostuneille on luvassa avoimien ovien päivä, jonka tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.
  Katso lisää kuvia Facebook-sivultamme.
Kuva ja teksti Mika Nykänen
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti