tiistai 9. elokuuta 2016

Blogi ja Facebook-sivumme uudistuvat

Tervetuloa uudistuneeseen Kankaan kampuksen blogiin! Aiemmin Artesaanit –nimen alla kulkenut blogimme aloittaa lukuvuoden 2016-2017 uuden nimen, ulkoasun ja osoitteen voimin. Samalla uudistamme Facebook-sivumme nimen ja otsikkokuvan.
  Uudistuksen taustalla on viime talvena tapahtunut artesaanikoulutuksen muutto Petäjävedeltä Jyväskylän Kankaalle syntyneelle luovien alojen kampukselle sekä uusien alojen ja tutkintojen liittyminen samaan perheeseen. Toisin sanoen Artesaanit –nimi ei kata enää kaikkea sitä luovaa toimintaa, jota Kankaan kampuksella synnytetään ja vaalitaan.
  Artesaanitutkinnon lisäksi uusina tutkintoina ovat mukaan tulleet mm. tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinto, vaatetusalan ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto, audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto, valokuvaajan ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto, sekä teatterialan ammattitutkinto.
  Facebook-sivumme nimi on tästä eteenpäin www.facebook.com/luova.kampus. Instagram-tilimme seuraa perässä ja vaihtaa nimensä Luovaksi kampukseksi. Samalla osoitteessa http://blogit.jao.fi/luovakampus/ toiminut blogi ei enää päivity, vaan tarinat ja uutiset tulevat suoraan tähän edessäsi olevaan blogiin.
  Kankaan luovan kampuksen virallisia avajaisia vietetään syyskuun loppupuolella. Luvassa on monenlaista ohjelmaa ja katsottavaa kaikille kaupunkilaisille ja kauempaakin tuleville. Tämä blogi ja Facebook-sivumme seuraavat luonnollisesti valmisteluita.
  Toivottavasti blogimme ja Facebook-sivumme antavat sinulle entistä paremmin tietoa ja tuntemuksia Kankaan luovan kampuksen toiminnasta ja ihmisistä.


Mika Nykänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti