tiistai 15. maaliskuuta 2016

”Kangas kaikin aistein” valtaa Luovan kampuksen

Tapahtumassa on mukana koristeveistonäytöksiä.
Luovan kampus avaa ovensa kaikille kiinnostuneille tulevana viikonloppuna 18.-19.3. ja tarjoaa vierailijoille erilaisia näytöksiä, työpajoja ja tuotemyyntiä. Luovan kampuksen avoimet ovat osa koko viikonlopun kestävää Jyväskylän päivän monitaiteellista tapahtumasarjaa ”Kangas kaikin aistein”.
  Perjantaina ammattiopisto kutsuu kokeilemaan kädentaitoja mm. puunveisto- ja tekstiilipajoissa alkaen kello 13. Työpajoissa tehdään erilaisilla tekniikoilla kevään kukkasia, eläimiä ja koruja. Kello 13 julkistetaan myös tekstiili- ja vaatetusopiskelijoiden toteuttama tilataideteos.
  Jyväskylän aikuisopiston Avoimet ovet ammattiin -tapahtumassa lauantaina 19.3. klo 10–14 esittäytyvät erityisesti aikuisopiston tekstiili- ja vaatetusala, käsi- ja taideteollisuusala sekä kuva- ja media-alat, jotka toimivat Jyväskylän Kankaan luovalla kampuksella. Avoimissa ovissa voi tutustua koko aikuisopiston koulutustarjontaan, aloihin sekä eri tapoihin opiskella.
  Tapahtumassa on useita toiminnallisia esittelypisteitä, henkilökohtaista ohjausta opintoihin ja tietoa aikuisopiskelusta. Pergamenttihallin show-valaistuksen toteuttavat audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon ja teatterialan ammattitutkinnon opiskelijat.
  Valokuvaajan erikoisammattitutkintoa opiskelevien Kuvarekka-projekti tekee pilotin tapahtumassa. Projektissa kuvataan tavallisten suomalaisten ihmisten kasvoja kesällä 2016 eri puolilla Keski-Suomea. Tule siis kuvattavaksi jo nyt ja pääset osaksi suomalaisuuden kuvaa!
  Lauantaina myös ammattiopisto esittelee toimintaansa työpajoissa. Tule mukaan kokeilemaan!
  Tapahtumia ja koettavaa riittää Kankaalla koko viikonlopun. Tutustu ohjelmaan Jyväskylän kaupungin sivulla: http://www.jyvaskyla.fi/kangastuksia


Ohjelma
Perjantaina 18.3.
13-16 Jyväskylän ammattiopisto esittäytyy
13 Tilataideteoksen julkistus, Jyväskylän ammattiopisto, Luovan kampuksen 2. kerroksen aula
13-16 Jyväskylän ammattiopiston työpajoja tekstiili- ja vaatetusosastolta, puuosastolta ja metalliosastolta. Tule tutustumaan ja tekemään!
Metalli: Koko perheen korupaja
Puu: Veistonäytös ja käsityökalupaja
Tekstiili ja vaatetus: Vaatetus- ja tekstiiliopiskelijoiden kevätpajaLauantaina 19.3.
10-14 Aikuisopisto goes Kangas - Avoimet ovet ammattiin
Ohjelmassa:
-yleisinfoja aikuisopistosta
-pukeutumisneuvojien palvelupisteitä
-vaatetusompelijoiden työpajoja
-värjäystä, kankaanpainantaa, huovutusta ja kudontaa työsaleissa
-3D-piirtämistä, kalusteiden valmistusta
-taontanäytös, puuntyöstöä
-tekstiilityöpajoja, joihin kävijät voivat osallistua
-myynnissä opiskelijoiden valmistamia käsityötuotteita

Valokuvaajan erikoisammattitutkintoa opiskelevien Kuvarekka-projekti tekee pilotin tapahtumassa. Projektissa kuvataan tavallisten suomalaisten ihmisten kasvoja kesällä 2016 eri puolilla Keski-Suomea. Tule siis kuvattavaksi jo nyt ja pääset osaksi suomalaisuuden kuvaa! Projektin kuvamateriaalista tuotetaan näyttely Keski-Suomen museolle.


10-14 Jyväskylän ammattiopisto esittäytyy
10-14 Jyväskylän ammattiopiston työpajoja tekstiili- ja vaatetusosastolta, puuosastolta ja metalliosastolta. Tule tutustumaan ja tekemään!
Metalli: Koko perheen korupaja
Puu: Veistonäytös ja käsityökalupaja
Tekstiili ja vaatetus: Vaatetus- ja tekstiiliopiskelijoiden kevätpaja

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti