tiistai 14. maaliskuuta 2017

Opiskelijat loistavat blogeissaan

Inka Virtasen ompelutöitä.
Mikäli et ole vielä huomannut, Luovan kampuksen blogin oikeassa laidassa on valikoima opiskelijoiden omia blogeja. Sieltä löydät upeita kertomuksia tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta, valokuvauksen saloista sekä pohdintaa opiskelusta Luovalla kampuksella.
  Suurin osa blogeista on syntynyt opiskelujen ensimmäisinä päivinä oppimispäiväkirjoiksi mutta osa on saanut alkunsa opiskelijan omista tarpeista. Esimerkiksi Inka Virtasen Bjarmiala-blogista löytyy myös opiskelujen ulkopuolisia projekteja. Käy ihastelemassa Inkan upeita ompelutöitä tästä linkistä.
  Vaatetusalan opiskelijan Elli-Noora Solismaan blogista löytyy tarkat kuvaukset tuotteen valmistuksen työvaiheista ja todella paljon valokuvia. Lauri Purasen blogissa voit käydä ihailemassa tyylikkäitä huonekaluja, jotka Lauri on valmistanut asiakkaille.
Adalmiina Vepsäläisen
blogista.

  Ensimmäisen vuoden valokuvauksen opiskelijan Adalmiina Vepsäläisen blogista löytyy henkilökuvien lisäksi romanttisia hääkuvia ja Linda Liposen blogissa on mukana myös koiravideoita. Mari Tammisen blogista löytyy rouheampia rock-henkisiä kuvia ja koulutehtäviä.
  Käytännössä kaikki opiskelijat käyttävät blogia opintojensa ajan omien tuotosten tallentamiseen ja esittelemiseen. Opintojen päätyttyä jokaisella on käsissään hieno portfolio omasta osaamisesta.
Teksti Mika Nykänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti