maanantai 6. maaliskuuta 2017

Vaihtojakso alkoi retkillä ja liitoksilla

Katariina ja Noora Liberecin
nähtävyyksien äärellä.
Onnellisesti perillä ja ensimmäinen viikko takana! Katariina Leskinen ja Noora Virokannas lähtivät hiihtoloman alkajaisiksi Libereciin Tshekkeihin vaihtojaksolle. Katariina opiskelee kalustealaa ja Noora tekstiilialaa Luovalla kampuksella.
   Liberecissä on tarkoituksena opiskella kädentaitoja paikallisessa käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa Skola Katerinkyssa, jossa on laaja kirjo luovien alojen opintomahdollisuuksia. Opinahjossa on mm. sisustussuunnittelun, muodin ja verhoilun opintolinjat.
   Tässä Katariinan lähettämiä ensivaikutelmia:
   ”Terveisiä keväisestä Liberecistä!
   Ensimmäinen viikko takana ja seuraavia innolla odotetaan. Skola Katerinky vaikuttaa oikein viihtyisältä ystävällisine opettajineen ja oppilaineen.
   Ensimmäisen viikon aikana teimme koulun retken Prahaan. Vierailun kohteena oli Dancing House (Frank Gehryn kuuluisa rakennus), Villa Müller ja New Living Center (sisustamisen ja muotoilun keskus). Kuvissa myös Liberecin kunnantalo.
Liitosten lumoissa Skola Katerinkyssä.
   Viikon ohjelmaan kuului myös erilaisten liitosten harjoittelu käsityökaluilla. Opettajina toimivat David Belsan, Vaclav Kulhanek ja kolmannen vuoden opiskelija Jan Willer.
   T. Katariina ja Noora”
   Lisää kuulumisia kevään etenemisestä on luvassa jatkossa.
  
Jutun kokosi Mika Nykänen. Kuvat ovat peräisin Katariina Leskisen kamerasta. Katso lisää Facebook-sivultamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti