torstai 15. tammikuuta 2015

Kangas häämöttää jo!

Lisää kuvateksti
Alle vuosi aikaa muuttoon! Aamukampa napsahtelee, kunnes Kankaan ovet avautuvat luoville ihmisille ja ideoille. Samalla Kankaan luovan kampuksen identiteetti hahmottuu pala palalta. Työ on haastava - onhan kyseessä ainutlaatuinen hanke valtakunnan tasolla. Paljon on jo tehty mutta suurin urakka on vielä edessä.
  Kankaalle muuttavat koulutusalat ovat kokoontuneet muutaman kerran suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta uudessa ympäristössä. Torstaina 15.1. erityisenä pohdinnan kohteena oli Kankaan kampuksesta tiedottaminen ja viestintä tuleville opiskelijoille ja yhteistyökumppaneille.    Koulutuskuntayhtymän viestintäsuunnittelija Niina Koskela esitteli kattavan työkalupakin, jonka avulla Kankaasta kerrotaan maailmalle. Valikoimasta löytyy printtimainontaa, radioaikaa ja tietenkin sosiaalisen median hyödyntämistä eri muodoissa.
  Yhtenä viestinviejänä on tietenkin oma nettisivu, johon voit tutustua täältä ja tämän blogin sivupalkista. Sivulla kerrotaan perustiedot Kankaalle sijoittuvasta opetuksesta ja toiminnasta.
  Parhaillaan opettajat pohtivat arkkitehtien kanssa tilojen järkevää järjestämistä ja muuton konkreettista toteuttamista. Mihin sijoitetaan mikäkin kone, mihin rakennetaan kaapit, mihin näyttelytilat? Kysymyksiä riittää myös tällä saralla.
  Opiskelijoita tuleva muutto ei ole vielä työllistänyt, mitä nyt muutama on joutunut uhraamaan aikaansa kameran edessä mallin tehtävissä. Tästä esimerkki ylempänä.
  Käy myös katsomassa Jyväskylän Kankaan sivuja.
  Hyvältä siis näyttää Kampuksen synnytys!
  Teksti Mika Nykänen, kuva Ida Jouttunpää ja Siru Heinovirta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti