torstai 22. syyskuuta 2016

Luova kampus loistaa avajaisten kunniaksi


Italialaisten vaihto-opiskelijoiden ja
vaatetuksen opiskelijoiden valmistamat
puvut loistavat Luovan kampuksen
avajaisissa.
Luovan kampuksen viralliset avajaiset ovat nyt! Luova kampus valaistaan Loistava Kangas -teeman mukaisesti ja yleisölle on tarjolla kampuksen ulkopuolelle loistavat valoteokset, jotka yhdistyvät temaattisesti Valon kaupunki -tapahtumaan. Ulkoa nähtävät teoksien joukossa on mm. välkehtiviä pukuja ja veistoksia lehmistä kuoriaisiin. 
  Alla vielä koko Loistavan Kankaan ohjelma torstaista
lauantaihin Valon kaupunki -sivuilta.
  Tervetuloa ihailemaan Luovan kampuksen loistoa!


Loistava Kangas TO 22.9. – LA 24.9.
Loistava Kangas on Kankaan toimijoiden, Humanistisen ammattikorkeakoulun, Jyväskylän ammattiopiston, Jyväskylän aikuisopiston ja Kankaan yhteinen avajaistapahtuma. Alueelle kuljetaan autolla Kympinkadulta ja kevyen liikenteen keinoin Kankaankadulta. Kankaan maksulliset parkkipaikat sijaitsevat Porttirakennuksen ympäristössä (Kympinkatu 3) ja siitä on opastus eri tapahtumapisteisiin. Tarkat ohjelmatiedot tapahtumasta: www.jyvaskyla.fi/kangastuksia

Valo ja varjo
TO 22.9. – LA 24.9. klo 20.00–24.00

Jyväskylän ammattiopiston ja Jyväskylän aikuisopiston opiskelijoiden tekemät valon ja varjon teokset ovat nähtävissä ulkotiloista käsin. Luovan Kampuksen ikkunat ja portaikko täyttyvät asuista, tekstiiliteoksista, kuvista sekä valokuvakertomuksesta. Sisäpihalla voi törmätä Valaistuun siivekkääseen, ja vesieläimet asuttavat Tourujoen rantaa Kinakujan sillalta yläjuoksulle päin. Paikka: Kympinkatu 3.

Kangas 360°
PE 23.9. klo 20.00–23.00

Miltä uusi Piippuranta näyttää? Tulevaisuuteen pääsee kurkistamaan laajakangaskoossa, kun Kankaan ensimmäisen valmistuvan alueen visualisointi julkistetaan. Visualisointi heijastetaan Minimanin takaseinään, lisämausteena Keski-Suomen Elokuvakeskuksen lyhytelokuvia. Kankaan porttirakennuksessa on tarjolla kahvia sekä esittelyjä alueesta ja valmistuvista taloista. Paikka: Kympinkatu 3.

UV-maalaustyöpaja
LA 24.9. klo 11.00–14.00

UV-maalaustyöpajaa pitää taiteilija Riikka Maria Partanen. Tule tekemään maalaus paperille, kankaalle tai nahalle; voit tuoda myös oman materiaalin mukanasi. Tulokset esitetään Pimeässä taidenäyttelyssä samana iltana, ja osallistujat saavat oman teoksensa itselleen. Maalaustyöpaja on ilmainen ja tarkoitettu kaiken ikäisille 7-vuotiaista ylöspäin. Paikka: Kankaan pergamenttihalli (Kympinkatu 3).

Pimeä taidenäyttely
LA 24.9. klo 17.00–21.00

Loistavan Kankaan iltatilaisuus on monipuolinen yhdistelmä nähtävää ja koettavaa. Pergamenttihallissa on esillä Pimeä taidenäyttely, jossa on UV-valon loisteessa näkyviä taianomaisia teoksia Riikka Maria Partaselta sekä päivän työpajaan osallistuneilta. Klo 18 nähdään Keski-Suomen Pyörätuolitanssijat ry:n esitys ja klo 19–21 matemaattista taidetta: Algoristo – Painting by Numbers. Kahvilassa voi nauttia lämpimän juoman ja työpajassa askarrella itselleen mukavan muiston. Paikka: Kankaan pergamenttihalli (Kympinkatu 3).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti